SZÁZSZORSZÉP ÓVODA KISKUNFÉLEGYHÁZA

 


Az idei tanévben is megrendezésre került a Százszorszép Óvoda Családi délutánja. Hetek óta szorgos készülődés előzte meg ezt a napot. Különösen fontos volt e nap számunkra, hiszen megújult az óvoda sportudvara, átadásra került a megálmodott mászóval.
Fábián József Kiskunfélegyháza sportmászás megteremtője önzetlen segítséget nyújtott a megvalósításban, előkészületi munkálatokban. Mestertanárként a gyermekek fejlesztésére fordítja figyelmét. Kapcsolatai révén jelentős kedvezményben részesültünk a kellékek megvásárlásakor. Ezúton is köszönjük közreműködését.


Az intézmény óvónőinek kézügyességének, ötleteinek köszönhetően gyönyörű természet közeli falfestés került fel. Balogh Györgyné, Szabó Sándorné, Lapsánszki Ferencné, Gulyás Krisztina, Fricska Gyöngyi keze munkáját dicséri. Mindezek megvalósításában Lantos Szabolcs csapatunk kreatív tagja fáradtságot, energiát nem ismerve végezte a kivitelezési munkálatokat. A sportolási lehetőség bővítése mellett, nagy hangsúlyt helyezünk a természet szeretetének nevelésére is.


A szabad falfelületre stilizált életfa motívum került felfestésre, melyre A és B típusú odúkat helyeztünk ki. Reményeink szerint újabb madárcsaládok költöznek be az óvoda udvarára. Kis László és Fekete László a Holló László képzőművészeti kör tagjai segítettek felrajzolni a motívumokat. Losonczi Máté felajánlásának köszönhetően két óriás csúzlit kaptak a gyerekek az udvar részre. Labdafogó háló került kihelyezésre, mely meggátolja, hogy a gyermekek labdái a játék hevében kiröpüljenek az útra. Szerkezeti munkálatok elkészítését Tóth Pál végezte. Köszönjük támogató segítségüket!
A kedvezőtlen időjárás sem szegte a szülők és gyermekek kedvét abban, hogy jól érezzék magukat a családi délutánon. A rendezvény kezdeteként a MOCCANTÓ zenés gyermekműsor fogadta a vendégeket, melynek költségét a Civil Szervezetek számára kiírt önkormányzati pályázatból finanszíroztuk. Szórakoztató, igényes műsort tekinthettünk meg. Köszönjük!


Az óvónők arcfestéssel, csillámtetoválással, barkácsolással kedveskedtek a gyerekeknek. Szűcs Szabó Sándor gyönyörű piros kamionjával érkezett meg az ovi udvarára, majd a rendőrautóba ülhettek be a gyerekek. Köszönjük közreműködésüket, nagy élményt nyújtottak óvodásaink számára. Sok finomság várta vendégeinket, ha megéheztek (Hot-dog, palacsinta, pogácsa, zsíros kenyér, vattacukor, üdítő), melyeket daduskanénijeink kínálták fel.
Az óvoda Alapítványa vállalta a rendezvény és a megvalósított projektek költségeit. Köszönjük a támogató szülők segítségét.
 Jó hangulatú rendezvényt zártunk a nap végén!

További képek:

Elérhetőség

Kiskunfélegyházi
Napköziotthonos Óvoda
Százszorszép Óvoda Tagintézmény

6100 Kiskunfélegyháza,
Darvas tér 11
Tel.:  (76) 461-190

Email:
darvasovi1981@gmail.com

Térkép

Keresés

Naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Névnap

2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna, Hanna
A Nap kel 05:34-kor,
nyugszik 18:16-kor.

Holnap
Auguszta
napja lesz.

Időjárás

 

Kapcsolat közművelődési intézményekkel

 

 

 

string