SZÁZSZORSZÉP ÓVODA KISKUNFÉLEGYHÁZA

Kedves leendő Szülők! Várva várt kis Óvodásaink! Szeretnénk bemutatni Százszorszép Óvodánkat. Intézményünk a Lakótelep szívében, a Darvas Iskola és a Kuckó Bölcsőde között helyezkedik el. Óvodánkat gyönyörűséges zöld övezet öleli körbe, helyet adva itt számtalan mozgásra, felfedezésre, felüdülésre, és pihenésre alkalmas eszköznek. Az udvaron található sok hagyományos játék, homokozó, hinta, libikóka, mászóka, fahajó, babaház, babakonyha.


Pár évvel ezelőtt egy mászó fallal, óriás csúzlival és talpas ösvénnyel bővült. A gyerekek nagy érdeklődéssel vették birtokba a különleges játékokat, ahol próbára tehetik érdeklődésüket, bátorságukat. Óriásnagyítóval vizsgálhatják a Bogár Hotel vendégeit és a talált kis csigabigákat.  Az elmúlt évben az óvónénik óriás sánta iskolát festettek az ovi udvarára. Egy a maga nemében is páratlan különleges zenélő kerítéssel is büszkélkedhetünk, melyen Tündérdobok, Xilofonok, Csődobok és beszélő virágok helyezkednek el.


Óvodánk épülete két szintes,7 csoporttal rendelkezik, a tágas világos csoportszobák modern felszerelésekkel, játékokkal gyermekekre adaptált, biztonságos környezettel várja kis lakóit. Az elmúlt években minden csoportszobánk megújult, új faburkolattal, kellemes színekkel, új padozattal tettük tetszetőssé őket.
 

 

 


A földszinten egy Só szoba nyújt lehetőséget a só terápiás gyógyulásra az asztmás és allergiás gyermekek számára. Két nagy közösségi helységgel rendelkezünk a földszinten és az emeleten is, ahol tudunk mozogni, táncolni, ünnepelni, igény szerint mese színházat, bábcsoportokat, különböző művészeket fogadni.

 

 

Az idei évben ünnepelte óvodánk, hogy 40 évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit. E gondolat nyomán, született meg az ötlet, hogy valami maradandó dologgal ajándékozzuk meg gyermekeinket. Így vetődött fel a média kuckó megteremtésének ötlete. Ebben a teremben ötvöződik a múlt és a jelen. A jelen vívmányai közül a kicsik és az óvónénik rendelkezésére áll egy okos TV melynek adottságait kreatívan használják fel mindennapjaik során. Népi és klasszikus hangszerekkel is ismerkedhetnek meg itt óvodásaink, illetve olyan eszközökkel, amiket szüleik, nagyszüleik óvodás korukban használtak. Helyet kapott itt a diavetítő, lemezjátszó, stb.

 


Az épület falait a benne élők szokásai, érzései, emlékei a benne folyó tevékenység tölti meg élettel. A sok közös játék, nevetés, mesélés, éneklés, rácsodálkozás, felfedezés, és alkotás örömében való elmélyülés, a barátságok, a dajka nénik gondoskodása törődése, az óvónénik szeretete, simogató keze, hangja és pillantása teszi varázslatossá.

Kedves Szülők! Szeretnénk, ha ezt a varázslatot együtt élnénk át Önökkel és Gyermekeikkel! Reméljük felkeltettük óvodánk iránti érdeklődésüket és szeptemberben találkozhatunk!
Igyekszünk megszolgálni a belénk vetett bizalmukat, hiszen nem kevesebbet fognak reánk bízni, mint legféltettebb KINCSÜKET…

Óvodánkról szóló, további információkat megtudhatnak honlapunkról.
www.szazszorszep-ovi.hu vagy telefonon érdeklődhetnek a 76/461-190-es telefonszámon

Százszorszép Óvoda Nevelőtestülete

Elérhetőség

Kiskunfélegyházi
Napköziotthonos Óvoda
Százszorszép Óvoda Tagintézmény

6100 Kiskunfélegyháza,
Darvas tér 11
Tel.:  (76) 461-190

Email:
darvasovi1981@gmail.com

Térkép

Keresés

Naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Névnap

2024. március 29. péntek
Auguszta
A Nap kel 05:32-kor,
nyugszik 18:18-kor.

Holnap
Zalán
napja lesz.

Időjárás

 

Kapcsolat közművelődési intézményekkel

 

 

 

string