SZÁZSZORSZÉP ÓVODA KISKUNFÉLEGYHÁZA

A Százszorszép Óvoda vezetősége folyamatosan arra törekszik, hogy szépítse az intézményt és annak környékét. A gyerekek és a szülők örömére minden évben újabb és újabb fejlesztésekről számolhatnak be. A talpasösvény, a zenélő kerítés, a kültéri mászófal, a sportudvar, a bogárhotel, a függőkert és magaságyások, a médiakuckó és a fejlesztőfal megvalósítása után tavaly az épület szépítését tűzték célul. Így az idei esztendő is egy örömteli beszámolóval kezdődhetett.


Fricska Gyöngyi intézményvezető szerdán sajtótájékoztató keretében mutatta be az elmúlt hónapokban történt újításokat. Elsőként az óvoda előtti kerékpártárló felújítását és bővítését említette. Mint mondta, ezt már régóta tervezték, hiszen sok szülő és gyermek jár biciklivel az óvodába. Ennek megvalósításában az önkormányzat is segítséget nyújtott az intézménynek – hangsúlyozta Fricska Gyöngyi. 

Folytatva a beszámolót elmondta, ha már a kerékpártároló megújult, akkor az óvodaépület sem maradhatott szürke, ezért az óvoda nevéhez méltón színesre festették a külső homlokzatot. Az ehhez szükséges többszáz ezer forint értékű festéket pedig felajánlásként kapták az Akker Plusz Kft-től. A festéssel együtt az ablakpárkányokat is kicserélték. 

A megszépült homlokzat mellett a bejárati ajtót sem hagyták felújítás nélkül, így azt is újramázolták, valamint a szülői váróhelyiséget is újraburkolták és -festették. A munkálatok zömét Lantos Szabolcs, az intézmény karbantartója végezte, de az óvoda valamennyi munkatársa kivette a részét a felújításból – sorolta az intézményvezető. 

Azt is hozzátette, hogy a felmerült költségeket az óvoda alapítványa a jótékonysági bálból befolyt támogatásokból finanszírozta.  

Fricska Gyöngyi végezetül azt is elmondta, hogy ezúttal összességében csaknem egymillió forint értékben valósultak meg fejlesztések a Petőfi lakótelep óvodájában.

Kis Gábor, az Akker Plusz Kft. értékesítési vezetője is részt vett a szerdai sajtótájékoztatón. Elmondta, társaságuk rendszeresen támogat intézményeket, főként középiskolák szakmai képzését, tehetséges tanulók versenyre való felkészítését segítik minőségi, építőipari alapanyagokkal. Óvoda festését most először támogatták.

Forrás: baon.hu

Elérhetőség

Kiskunfélegyházi
Napköziotthonos Óvoda
Százszorszép Óvoda Tagintézmény

6100 Kiskunfélegyháza,
Darvas tér 11
Tel.:  (76) 461-190

Email:
darvasovi1981@gmail.com

Térkép

Keresés

Naptár

H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Névnap

2024. március 28. csütörtök
Gedeon, Johanna, Hanna
A Nap kel 05:34-kor,
nyugszik 18:16-kor.

Holnap
Auguszta
napja lesz.

Időjárás

 

Kapcsolat közművelődési intézményekkel

 

 

 

string